Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basistraining ‘Werken met het Transformatieve model’ I

12 mei 2021 @ 16:00 - 18:00 UTC+2

€300

Basistraining module 1 (online): Krachtig omgaan met conflicten

Deze module bestaat uit vier afleveringen en bieden we online aan op de volgende data: 12, 19, 26 mei en 2 juni.

De webinars verzorgen we van 16.00 uur tot 18.00 uur.
Ieder webinar vraagt een eigen voorbereiding in eigen tijd van 15 tot 45 minuten.

Kosten online basistraining: De kosten bedragen voor module 1 (online) € 250,- voor early birds tot 15 april 2021 en € 300,- voor aanmeldingen na 15 april 2021.

Download hier de brochure.

Je maakt kennis met het transformatieve model en leert hoe je dit in organisaties in kunt zetten. Het herkennen van je eigen houding in een meningsverschil of conflict is de basis voor het er mee leren omgaan. Herken je je eigen basishouding dan ontdek je ook het moment in een conflict waarop deze een negatieve wending neemt. Dat is het moment waarop je bewust kunt gaan kiezen voor de manier waarop je het meningsverschil of conflict aangaat. Je leert strategieën die je helpen om de negatieve communicatiespiraal tijdig om te buigen naar een meer productieve en constructieve interactie. En dat is winst in lastige situaties. Deze module vormt de basis voor de tweede module.

Voor wie?

Voor iedereen die als derde partij te maken heeft met werk gerelateerde, persoonlijke-, familie- en buurtconflicten, zoals mediators, advocaten, coaches, consultants, leidinggevenden, vertrouwenspersonen en HRM-managers.

Trainers

De trainers zijn als mediator en trainer gecertificeerd bij het ISCT en aangesloten bij de Stichting het Transformatieve Model. Deze training wordt gegeven door Anja Bekink en/of Lida van den Broek en/of Wilma Hanskamp.

PE-punten en Certificering

Het MfN heeft 16 PE-punten per module toegekend. Na het volgen van beide modules heeft u de theoretische basis voor certificering als transformatief mediator bij het ISCT.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar info@hettransformatievemodel.nl.

Na de basistraining zijn er 2 richtingen (modules) die onafhankelijk van elkaar of opvolgend na elkaar, gevolgd kunnen worden.

Module 2a: De vaardigheden van de Transformatieve mediator/gespreksbegeleider. Deze module, die we in het najaar zullen verzorgen, bieden we in een hybride mix van online en offline bijeenkomsten aan.

Wat deelnemers zeggen:

‘Transformatieve mediation: door een spiegel voor te houden, kunnen partijen hun beeld veranderen’

‘Loslaten zonder het gevoel te vallen; een bijzondere ervaring’

Module 2b: Transformatieve dialoog. Deze module bieden we ook in het najaar aan als een 2 daagse training. Deze training wordt, afhankelijk van de Covid-19 ontwikkelingen en bij voldoende deelname op locatie (live) verzorgd aan of in een hybirde mix van on- en offline bijeenkomsten.

Gegevens

Datum:
12 mei 2021
Tijd:
16:00 - 18:00 UTC+2
Kosten:
€300

Locatie

Online via Zoom

Organisatoren

Anja Bekink
Wilma Hanskamp
Lida van den Broek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.