Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online kennismakingsworkshop ‘A taste of TM’

30 november 2021 @ 20:00 - 22:00 UTC+2

Gratis

Het transformatieve model (TM)

Graag nodigen wij je uit voor een virtuele kennismaking met het Transformatieve Model, ‘A Taste of TM’. Begeleid door Floor Martens en Marie Cecile Vleeshouwers, gecertificeerde transformatieve mediators.

In deze virtuele workshop maak je kennis en oefen je met het transformatieve model. TM is een uniek model dat o.a. veel wordt toegepast in mediation en dialoogsessies. De interventies van de mediator/gespreksbegeleider zijn erop gebaseerd partijen te ondersteunen om zelf hun communicatie te transformeren van negatief en destructief naar positief en constructief. Hierdoor ontstaat ruimte voor het terugvinden van persoonlijke kracht en wederzijdse erkenning (empowerment en recognition).

We maken er een interactieve workshop van waarbij we ook oefeningen doen in ‘breakout sessies’. Deelnemers halen er het meeste uit als iedereen aanwezig is met zowel video als audio.

Inschrijven

Heb je interesse in deze gratis kennismakingsworkshop, dan kun je je inschrijven door een email te sturen naar info@hettransformatievemodel.nl of door het invullen van het contactformulier hieronder.

Je krijgt de link voor aanvang van het webinar van ons toegestuurd.

Programma
20.00 – 20.15 Meet & greet
20.15 – 21.45 webinar
21.45 – 22.00 Q&A
(aan deelname zijn geen kosten verbonden)

Meld je gratis aan:

Contactformulier
Voornaam
Achternaam

Gegevens

Datum:
30 november 2021
Tijd:
20:00 - 22:00 UTC+2
Kosten:
Gratis

Organisatoren

Floor Martens
Marie Cecile Vleeshouwers

Locatie

Online via Zoom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.