Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training werken met het transformatieve model – module 1 van 2

1 oktober @ 09:30 - 2 oktober @ 17:00

Module 1: Krachtig omgaan met conflicten
Je maakt kennis met het transformatieve model en leert hoe je dit in organisaties in kunt zetten. Het herkennen van je eigen houding in een meningsverschil of conflict is de basis voor het er mee leren omgaan. Herken je je eigen basishouding dan ontdek je ook het moment in een conflict waarop deze een negatieve wending neemt. Dat is het moment waarop je bewust kunt gaan kiezen voor de manier waarop je het meningsverschil of conflict aangaat. Je leert strategieën die je helpen om de negatieve communicatiespiraal tijdig om te buigen naar een meer productieve en constructieve interactie. En dat is winst in lastige situaties. Vervolgens ontdek je hoe je het in kunt zetten in je werk, in coaching en in advies en consultwerkzaamheden.

Deze module vormt de basis voor de tweede module.

Foto: een vorige groep die de training volgde.

Trainers
De trainers zijn leden van de Denktank. Zij zijn als mediator en trainer gecertificeerd bij het ISCT en aangesloten bij de Stichting het Transformatieve Model. Wilma Hanskamp en Anja Bekink zijn de trainers van deze module.

PE-punten en Certificering
Het MfN heeft 16 PE-punten per module toegekend. Na het volgen van beide modules heeft u de theoretische basis voor certificering als transformatief mediator bij het ISCT.

Kosten & Locatie

De kosten bedragen per module € 599 voor early birds tot uiterlijk 31 augustus 2020 en  € 750 voor aanmeldingen na 31 augustus 2020.

Herhalers kunnen deelnemen aan de training voor een bedrag van € 100 indien er plaats beschikbaar is.

Minimum aantal deelnemers is 8, maximum 24. De training wordt in het midden van het land gehouden.  Arrangementskosten zijn € 195 euro p.p. (1 x overnachting met ontbijt, 1 x diner, 2 x lunch). Trainingen kunnen tot uiterlijk 6 september 2020 kosteloos geannuleerd worden.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar info@hettransformatievemodel.nl.

Download de brochure

 

Gegevens

Begin:
1 oktober @ 09:30
Einde:
2 oktober @ 17:00